Stee Inn

Stee Inn
Het is goed toeven in “Stee Inn”. Het interieur is een mix van een grand-café en een bruin café met ruime zitjes waarin u gezellig met meerdere personen in kunt zitten, een bargedeelte en meerdere bistrotafeltjes.
Wij hebben 4 bieren standaard op tap. Heinken en ons eigen Stee-Inn bier, Skuumkoppe en Leffe en in het najaar vullen we dit aan met een herfstbiertje.

Stee-Inn is uitermate geschikt voor een heerlijke
kop koffie met appeltaart, een drankje op het terras, recepties, verjaardagen en jubilarissen waarbij door ons, geheel volgens uw wensen, bijvoorbeeld een koud/warm buffet, een diner, een lunch of diverse soorten
hapjes verzorgd kan worden. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag!

Stee Inn gesloten………

Helaas is cafe Stee Inn gesloten naar aanleiding van de persconferentie. 
Wij hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen begroeten!!

Groetjes Arwin en Simone

Feestvieren

De Stee Inn is het antwoord op de vraag: waar kan ik in de gemeente de Ronde Venen het beste een feestje geven? De Stee-Inn leent zich voor elk type feest. En parkeren is gratis.Meer weten over feesten in Wilnis?

Life is Sweet

Stee-Inn foto Impressie

Sportbuffet

Speel je een wedstrijd in de zaal die niet uitkomt met eten. Laat het ons weten en wij kunnen voor het hele team iets organiseren.

Koffie tafel

Gezellig met een groepje vrienden of collegas bijkletsen. Bij de Stee-Inn maken we een passende koffietafel voor deze gelegenheid.

Sportborrel

Wat is er lekkerder om na het sporten even ontspannen een drankje te drinken in een gezellige locatie? Bij ons ben je aan het juiste adres!! En daar hoort natuurlijk een lekkere bitterbal of borrelplank bij.

Catering

Het verzorgen van een complete catering op locatie kunt u ook aan ons overlaten. Bel voor een afspraak dan maken wij een passend voorstel.