Drinken en Eten

Het meetingpoint van De Willisstee is café Stee Inn. Want wat is er gezelliger om na afloop van het sporten iets te drinken aan de bar? Of afspreken met vrienden of collega’s onder het genot van een hapje en drankje. Maar je kunt er ook terecht voor een goede kop koffie en oma’s appeltaart met slagroom. In de zomer kun je heerlijk zitten op ons zonnige terras.

Wil je je feestje geven in de Stee Inn? Neem contact met ons op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Kijken of doen: je kunt op elke manier sportief bezig zijn
Niets zo leuk als samen voetbal kijken, als er belangrijke sportwedstrijden zetten, rollen we het grote scherm uit en zit je met je vrienden eerste rang.

Gezellig een potje biljarten op onze professionele biljarttafels? Kan! Of wat dacht je van darten: er hangen twee dartborden voor je klaar. Misschien schuilt er in jou wel de nieuwe Raymond van Barneveld.

Uitgebreide bierkaart

Texels Skuumkoppe - Lekker biertje in Wilnis

Brugse Tripel, een Kwak of een Texels Skuumkoppe: de kenner weet waar we het over hebben. Speciaalbieren! We hebben verschillende speciaalbieren, per fles maar ook op de tap.

De bierkaart wisselt regelmatig dus laat je elke keer verrassen.

En bij een borrel hoort natuurlijk een lekkere bitterbal. Maar je kunt bij ons ook een borrelplank bestellen, of een teamschotel: een grote schaal met patat en gefrituurde borrelhapjes. Of probeer eens onze nachos met huisgemaakte guacamole. Genoeg redenen om eens langs te komen bij ons in café Stee Inn.

 

Catering

Heeft u een borrel of een feestje te organiseren ? Ik help u graag en verzorg een heerlijk buffet. Ik hou niet van de standaard gerechten en ik maak alles zelf met verse producten en ingrediënten. Zo komt u vernieuwend voor de dag en serveert u uw gasten eens iets anders. Voor meer informatie www.kokenmetsimone.nl of bel Simone op 06-27488285.